HOME      WIE BEN IK?      INTEGRATIEVE COACHING      WERKWIJZE      TARIEVEN      CONTACT                  
Wie ben ik?
Averine Vreugdenhil-de Ruiter Wie ben ik?
Een aantal woorden die mij beschrijven zijn: eerlijk, genieter van kleine dingen, natuurmens, sociaal, betrokken, invoelend, duidelijk, empathisch.
Ik heb ontdekt dat emoties behulpzaam zijn om in mijn leven goed voor mezelf te zorgen en om goed te reageren op lastige situaties. Na jarenlang heel erg in mijn hoofd te hebben geleefd, ben ik nu meer gericht op welke signalen mijn gevoel en mijn lijf aangeven. Deze signalen geven behoeften aan. Ik leer meer en meer voor deze behoeften te zorgen. Dat geeft meer zelfvertrouwen, vreugde en ontspanning. Ik kan ook meer mezelf zijn in contact met anderen. In Verbinding zijn met God en Zijn onvoorwaardelijke liefde zorgen ervoor dat ik me geworteld en gegrond voel.


<h1><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h1> <h2><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h2> <h3><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h3> <h4><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h4> <h5><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h5> <h6><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h6>