HOME      WIE BEN IK?      INTEGRATIEVE COACHING      WERKWIJZE      TARIEVEN      CONTACT                  
Werkwijze
Omdat vertrouwen en openheid nodig is om te werken aan verandering hebben we eerste een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als er een klik is kan het coachtraject beginnen. Jij geeft aan waar je aan wil werken. Ik zorg ervoor dat je stappen kunt nemen die nodig zijn om jouw doel te bereiken. Alles in jou mag er zijn, openheid en acceptatie zijn het begin van elke verandering.
Het ervaren van emoties, het zorgen voor jezelf en het inzetten van hulpbronnen en ( indien gewenst) God als Hulpbron komen aan de orde. Soms zijn er dingen gebeurd of heb je patronen aangeleerd die je nu nog belemmeren, daar gaan we mee aan de slag zodat je meer vrijheid gaat ervaren in je gedachten, je gevoel en in je gedrag.
In het hele proces staat mildheid en genade centraal. Jij mag er zijn, zoals je bent. Je bent goed en waardevol. Als je dit kunt gaan ervaren, ga je je ernaar gedragen. Je wordt assertiever, energieker, veerkrachtiger.
Ik maak gebruik van een ruimte in Hendrik Ido Ambacht.

Gespreksruimte in Hendrik Ido Ambacht

Wandelcoaching:
Je kunt bij mij ook wandelen tijdens het coachen. Ik heb zelf ontdekt hoe goed het is in de natuur te zijn en dit met alle zintuigen te ervaren. Het geeft ontspanning. Dat wat je waarneemt en ervaart in de natuur kan je helpen om wat in jouw innerlijk leeft helder te krijgen. Je komt als van zelf dichter bij je gevoel en dat geeft inzichten in wat er nodig is om meer in verbinding te leven met jezelf, de ander en (als je dat wilt) met je Hemelse Vader.

<h1><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h1> <h2><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h2> <h3><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h3> <h4><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h4> <h5><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h5> <h6><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h6>