praktisch

Kennismaking

Als je een coachtraject wilt starten, is er eerst een kennismakingsgesprek om te kijken of er een klik is en of jouw vraag bij mij op de goede plek is. Dit kennismakingsgesprek doen we bij voorkeur wandelend op een van de plekken die je hieronder vindt, duurt maximaal 30min en is gratis.

Waar?

We wandelen in een natuurgebied in de omgeving van Zwijndrecht.

Bij erg slecht weer is er overleg, er is mogelijkheid om de coaching te verplaatsen naar binnen of naar een ander moment.

Kosten

Een uur tot 5 kwartier                                                65 euro.

Als je in één keer betaald voor 5 sessies, betaal je         300 euro

Hoe gaan we aan de slag?

Tijdens het wandelen gebruiken we de natuur als spiegel, een beeld kan soms meer zeggen dan een heleboel woorden. Het wandelen helpt mee aan ruimte in je hoofd en aan een prettige manier van praten.

We werken vanuit jouw vraag maar een doel. Om dit doel te bereiken is ga ik je begeleiden in het bewust worden van je emoties en de signalen die je lichaam je geeft. Deze vertellen je hoe je op een mentaal gezonde manier om kan gaan met lastige situaties in je leven. Verder onderzoeken we welke overtuigingen je hebt, die zorgen voor onvrijheid in je leven. In de coaching leer je vaardigheden om deze blokkades op te ruimen en nieuwe wegen te gaan bewandelen (letterlijk en figuurlijk 😊).

De natuur en de beweging tijdens het coachen zorgen voor helderheid en verbetering van je stemming. In de natuur daag ik je uit metaforen te zoeken die je helpen zicht te krijgen jouw situatie en op de weg naar verandering.

Dit zal leiden tot meer keuzevrijheid in gedrag, leven in het hier en nu, open communicatie, zelfvertrouwen. Oftewel verbinding met jezelf, de ander en als je dat wilt met God.

Ga je mee op weg?

00000001