HOME      WIE BEN IK?      INTEGRATIEVE COACHING      WERKWIJZE      TARIEVEN      CONTACT                  
Integratieve coaching
Wat houdt christelijke integratieve coaching in:

Integratieve coaching
Ik werk vanuit een integrale aanpak aan jouw hulpvraag. Dat betekent: ik heb aandacht voor zowel jouw lichamelijke, emotionele, mentale als ook je spirituele dimensie. Ik stimuleer jou om je zelfhelend vermogen aan te spreken zodat je weer in harmonie met jezelf en jouw omgeving kan leven. Ik wil je graag ondersteunen in het ontwikkelen van een gezonde relatie met God, jezelf en anderen. Dat doe ik door samen met jou met mildheid en genade naar jou en je belemmeringen te kijken en te werken aan verandering en vernieuwing. Ik gebruik daarvoor technieken en principes uit verschillende psychologische stromingen (de tweede betekenis van integratief). Je krijgt een traject wat op maat voor jou gemaakt is. Je gaat werken aan een stevig fundament onder je leven.

Coaching:
In coaching gaan werken aan het veranderen van gedachtenpatronen en aan grip krijgen op je emoties. Je leert belemmerende gedachten te herkennen en te vervangen door helpende gedachten. Je leert de signalen van je lichaam en je emoties te herkennen zodat je gaat zorgen voor wat jij nodig hebt en belangrijk vindt. Hierdoor leef je meer in verbinding met jezelf.

Christelijk:
Als je wilt dat jouw christelijk geloof een onderdeel is van jouw traject kan dat. Ik sluit me aan bij jouw wens hierin. Ik geloof dat God een hulpbron wil zijn in jouw leven en dat in verbinding zijn met Zijn liefde meer stevigheid in het leven geeft. Ook bij problemen in je geloofsbeleving kan ik er voor je zijn. Ik wil oordeelsvrij met je kijken naar wat jou hierin belemmert.

Ik kan je helpen bij:
- Stressklachten
- Minderwaardigheid gevoelens
- Schuldgevoel
- Onverwerkte pijn uit het verleden
- Burn-out
- Leren grenzen aangeven
- Negatieve gedachten
- Je wilt wel anders reageren(op bijv je kinderen, je echtgenoot, die ene collega), maar het lukt je niet
- Familieproblemen
- Twijfel over werk, doel van je leven
- Geloofstwijfel
- Geen emoties kunnen voelen of juist te grote emotionele reacties
- Lichte verslavingsproblematiek


In het eerste gesprek zal ik kijken of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden. Ook jij beslist na het eerste gesprek of je een klik ervaart en of je een traject wilt beginnen. Hoeveel sessies er nodig zijn ligt aan waar je aan wilt werken. Je bent vrij om te stoppen wanneer jij dat wilt. Wel wil ik graag eindigen met een afsluitende sessie om jouw proces te evalueren en ons contact goed af te ronden.
<h1><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h1> <h2><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h2> <h3><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h3> <h4><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h4> <h5><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h5> <h6><a href="http://www.inverbindingaverine.nl/index.html">In verbinding Averine</a></h6>