Informatie

Crezéepolder Ridderkerk

Mijn praktijk heet In Verbinding, want…..

Als je in verbinding bent met je emoties, je gedachten en je lichaam, weet je wat goed voor je is. Emoties en signalen van je lichaam willen richting geven aan je gedrag. Ze laten je weten wat je nodig hebt om goed te functioneren. Door deze signalen te leren kennen en te gaan zorgen voor je behoeften, kun je een nieuwe weg inslaan. Een weg naar meer veerkracht en ontspanning in je leven. De omstandigheden kunnen we vaak niet veranderen, maar jij kunt steviger blijven staan en dichter bij je hart leven. Deze weg heb ik zelf leren kennen en gun ik een ieder.

Heb jij weinig zelfvertrouwen, veel last van angst of stress? Of liefde en aandacht gemist in je gezin van herkomst? Misschien ervaar je strijd in je relatie of in je gezin? In de opvoeding van je kinderen. Of in je geloof? Alles wat jij denkt en voelt mag er zijn.

Er is pijn in ieders leven. Maar soms voel je dat je er zelf even niet meer uitkomt. Coaching is gericht op het ontdekken van manieren die jij hebt of kunt leren om overeind te blijven in de storm van het leven. Als je dieper wortelt zal je steviger staan. De reis naar binnen zal je mogelijkheden in de buitenwereld vergroten.” (Mirjam van der Vegt)

Vanuit een betrokken accepterende houding, stem ik af op jouw hulpvraag en op jouw verlangen. Samen met jou kijk ik naar wat je graag anders zou willen. En wat je nodig hebt om daar te komen. We formuleren een concreet doel waar je naartoe werkt.

  • Meer informatie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen kan via één van de knoppen bovenaan de pagina, of via de contactpagina. Graag tot ziens!